Dettolpharma All In One Desinf. Orig. Spray 400ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

pickup

levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Antibacteriële desinfecterende spray. Doodt 99,9% van de bacteriën en virussen.

Verwijdert het Coronavirus en het griepvirus.

  • Bacteriën en schimmels: E.coli, Staphylococcus aureus, Athlete's foot fungus.
  • Virussen: Coronavirus, Influenza, Phinovirus (belangrijkste oorzaak van verkoudheid), Poliovirus type 1, Adenovirus type 2

Spray voor multi-oppervlakken om snel te desinfecteren.

Gebruik

Goed schudden. Houd de bus 15-20 cm van het voorgereinigde oppervlak en spuit het oppervlak totdat het bedekt is met mist.

Laat aan de lucht drogen. U hoeft niet af te vegen.

Samenstelling

Werkzame stof: 58 % ethanol, 0,1 % quaternaire ammoniumverbindingen, benzyl-C12-18-alkyldimethyl, zouten met 1,2-benzisolhazol-3(2H)-een 1,1 dioxide (1:1)(ADBAS)

Indicatie

Ontsmetten oppervlakten.

Contra indicatie

Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik altijd het etiket en de productinformatie. Buiten het bereik van kinderen houden, tenzij toezicht van een volwassene.

Dettol-producten mogen in geen geval worden ingeslikt.

Niet gebruiken op de huid.

Details
CNK4422309
FabrikantenReckitt Benckiser Healthcare
MerkenDettol