HYLO Night Tube 5G Verv.1762269

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

pickup

levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

HYLO NIGHT® is een steriele, Vitamine A bevattende oogzalf voor oculair gebruik.

De zachte zalf met vitamine A voedt gedurende de nacht het hoornvlies en het bindvlies, maar ook de ooglidranden en stabiliseert de traanfilm. Deze voorkomt vastplakkende ogen en de vorming van korstjes en is daarmee ideaal voor een heling van het gestreste weefsel zonder complicaties. Deze zalf is geschikt voor alle patiënten die last hebben van droge ogen, ongeacht de ernst van de klachten.

Gebruik

De dosering of frequentie van gebruik is afhankelijk van uw persoonlijke klachten en gewoontes. HYLO NIGHT® mag in combinatie met andere oogbevochtigende oogdruppels gebruikt worden en wordt éénmaal daags gebruikt net voor het slapengaan.

Samenstelling

Samenstelling: 1 g HYLO NIGHT® bevat 250 I.E. Retinolpalmitaat (vitamine A), vloeibare paraffine, licht vloeibare paraffine, wolvet en witte zachtevaseline.

Één tube bevat 5 g oogzalf.

Indicatie

HYLO NIGHT® verbetert de traanfilm en beschermt het oogoppervlak.

Gegevens
CNK4363784
FabrikantenUrsapharm Benelux
MerkenUrsapharm