Wie zijn wij?

Ontmoet ons dynamische en enthousiaste kernteam. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk en op maat te adviseren.

Leer ons beter kennen

Acne workshop

Schrijf je in voor de acne workshop waarbij we stap voor stap aan de slag gaan met een variatie aan producten die je zelf mag uittesten.

Medicatienazicht

Maak hier een afspraak

Volg ons op Instagram

 Ontdek dagelijks onze nieuwe posts en stuur ons een bericht als je meer informatie wenst. 

Volg ons hier

MAANDACTIE JUNI

  • Avène gelaatsverzorging -30%
  • Korting Nuxe anti-age

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke en geëngageerde aanpak, daar staan we voor. Met een gedreven team helpen we je graag bij al je gezondheidszorgen. Naast een uitgebreid assortiment klassieke geneesmiddelen en homeopathie, kan je ook terecht voor verhuur en verkoop van thuiszorgmiddelen.

Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek of in één van onze beveiligde afhaalkluisjes laten klaarleggen. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren.  

Betaalmogelijkheden

In onze webshop heb je de optie om je bestelling online te betalen via Bancontact, de KBC en Belfius betaalknop of ING homepay, of zelf ophalen.

Lees meer

maandag

08:45 - 12:30

13:45 - 19:00

dinsdag

08:45 - 12:30

13:45 - 19:00

woensdag

08:45 - 12:30

13:45 - 19:00

donderdag

08:45 - 12:30

13:45 - 19:00

vrijdag

08:45 - 12:30

13:45 - 19:00

zaterdag

09:00 - 12:00

zondag

gesloten