Actimaris Forte 300ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

pickup

levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

ActiMaris® Forte oplossing voor wondirrigatie. voor huid, slijmvlies en wonden.

Afhankelijk van de dikte en stevigheid van de fibrinelaag, microbiële kolonisatie, wondrandmaceratie, moet de wondbehandeling worden aangepast aan de wondfase.

Bijv. Met fibrine bedekte, sterk ruikende wonden met een hoge concentratie aan ziektekiemen dient de contactduur van ActiMaris® Forte 5-10 minuten te zijn.

Bij een stabiel wondveld, schoon wondbed zonder opvallende microbacteriële activiteit dient de contactduur van ActiMaris® Forte 5 minuten te zijn.

Breng daarna ActiMaris® Wondgel aan en verbind de wond. Dit kan meermaals per dag gedurende langere periode worden herhaald.

  • zonder pijn
  • puur natuurproduct
  • reduceert het risico op re-infectie
Samenstelling

ActiMaris® Forte vloeistof voor wond irrigatie bestaat uit water, zeezout (3%), NaOCI (0,2%) en actieve zuurstof (1O2).

Indicatie

Wondirrigatie oplossing.

Gegevens
CNK4138434
FabrikantenWE-Medical
MerkenActimaris