3m Kids Plus Gehoorbesch. Oorkap Kind Blauw

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

pickup

levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

3M™ Gehoorbeschermende oorkappen voor kinderen helpen kleine oortjes beschermen tegen harde en zachte geluiden, zodat u kunt genieten van evenementen met hard geluid, of thuis wat stille momenten kunt creëren. Doordat ze lang comfortabel zitten en een kindvriendelijk ontwerp hebben, is het makkelijker voor kinderen ze op te houden. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor jongere dragers van boven de 5 jaar, met zachte brede kussens voor minder druk rond de oren en beter comfort en prettiger dragen.

Indicatie

3M™ Gehoorbeschermende oorkappen voor kinderen zijn de perfecte aanvulling op de tas van elke ouder. Ze kunnen handig worden opgevouwen voor een langere levensduur en draagbaarheid. De comfortabele oorkussens en een zachte hoofdband zorgen samen voor een comfortabele pasvorm. Neem ze mee naar concerten en andere evenementen met hard geluid. Deze producten zijn speciaal ontworpen voor jongere dragers van boven de 5 jaar, met zachte brede kussens voor minder druk rond de oren en beter comfort en prettiger dragen.

Gegevens
CNK4604690
Fabrikanten3M Belgium
Merken3M
Breedte147 mm
Lengte120 mm
Diepte98 mm