Bepanthen Hydra Hydraterende Creme Tube 50g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

pickup

levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Bepanthen® Hydra Hydraterende crème is een olie-in-water emulsie, rijk aan water, geschikt voor de droge en kwetsbare huid. Dankzij zijn specifieke formule, zorgt het aanbrengen van Bepanthen® Derma Hydraterende crème op de huid snel voor een verfrissend en hydraterend effect.

Bepanthen® Hydra Hydraterende crème verzacht en ondersteunt het natuurlijke huidherstel dankzij pro-vitamine B5, waarvan klinisch bewezen is dat het:

  • De huid langdurig hydrateert
  • Het natuurlijke huidherstel ondersteunt

Hydrateert, verzacht en verfrist:

  • Droge, trekkerige, gedehydrateerde huid (lichaam, gelaat en handen)
  • Om de gevoelige huid door het dragen van mondmaskers te kalmeren
  • Droge, schrale plekken door de wind, regen of kou
  • Na het sporten en zonnen

De crème, waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk is getest, heeft een lichte, niet-vette structuur.

Gebruik

Om de beste resultaten te verkrijgen, Bepanthen® Derma Hydraterende crème meerdere malen per dag aanbrengen op de huid (lichaam en gelaat). Zachtjes inmasseren.
Ideaal als basis voor make-up.

Samenstelling

AQUA, PANTHENOL, ISOPROPYL MYRISTATE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, LANOLIN, POTASSIUM CETYLPHOSPHATE, PHENOXYETHANOL, PANTOLACTONE, POTASSIUM HYDROXIDE.

Indicatie

Hydraterende crème voor de normale tot droge en gevoelige huid.

Gegevens
CNK4687869
FabrikantenBayer
MerkenBepanthen