Zelfbruiners

Om nog wat van de zomer na te genieten….

Om dat mooie carameltintje te behouden zijn de zelfbruiners in spray-versie, crème of olie een oplossing voor elke huid !

Een nieuwe generatie van zelfbruiners

Tegenwoordig worden er zelfbruinformules ontwikkeld voor elke huid en voor elke voorkeur. Zij zijn vooral ontworpen om een natuurlijke en lichtbruine tint te bezorgen, in tegenstelling met de vroegere zo gevreesde oranje kleur.

De nieuwe generatie zelfbruiners laat ook geen sporen na ! Geen achterblijvende kleur op kledij die onze zongebrande imitatie verraadt.

Ze zijn ook nu makkelijk te smeren, hydraterend, voedend en vermijden het droogmakend effect van vroeger.

Sommige zelfbruiners sublimeren zelfs de tint na het zonnebaden en herstellen de vochtbalans van de huid. Anderen voeden en hydrateren de huid terwijl zij progressief een natuurlijke en lichte tint aanbrengen en dit gedurende het ganse jaar.

Verschillende vormen van zelfbruiners

Gels, crèmes, sprays, doekjes… er bestaan verschillende vormen van zelfbruiners die toepasbaar zijn op gelijk welke zone van het lichaam en aan verschillende huidtypes werden aangepast.

Een spray is ideaal voor het lichaam, vooral voor de moeilijk bereikbare zones en biedt een uniforme tint. De doekjes zijn handig en praktisch voor het gezicht en de halsuitsnijding.

De zelfbruindouches in een schoonheidsinstituut zijn de nieuwe trend voor de intensieve zonnekloppers. UV stralen worden niet meer aangeraden omwille van het gevaar voor de gezondheid maar de addicts willen niet afzien van hun intens chocoladebruin en enkele minuten in een zelfbruindouche volstaan.

Deze zelfbruinende douches gebruiken geen UV licht maar een lotion met zelfbruinende en hydraterende bestanddelen. U bent gegarandeerd bruin in 10 minuten voor 5 à 10 dagen.

Praktische tips…

Eén dag voor het aanbrengen van een zelfbruiner moet je de huid scrubben en hydrateren

De zelfbruiner zachtjes aanbrengen met platte handen. Vergeet geen enkele zone(denk aan de hals, de bovenkant van de voeten…)

Ter hoogte van de wenkbrauwen, de haarwortels, de hielen en de ellebogen vervaag je de zelfbruiner met lichtjes bevochtigde watten

Let op dat je slechts een kleine hoeveelheid op de ellebogen en de knieën aanbrengt. De dikkere hoornlaag verkleurt immers sterker 

Laat enkele uren inwerken en was uw handen na elk gebruik.

Wist u ook dat de zelfbruiners zich moeilijk laten bewaren ? Vervang hem dus elk jaar !