Intoleran Lactase 10 000 Fcc Caps 36

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

pickup

levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Ideaal voor het verteren van grotere hoeveelheden lactose of als je erg gevoelig bent voor lactose: 10.000 FCC lactase verpakt in een capsule.

Gebruik

Per keer 1-3 capsules innemen vlak voor elke lactose-bevattende maaltijd.

Je kunt de lactase 10.000 capsules innemen voorafgaand aan iedere lactose-bevattende maaltijd. Je kunt de capsules innemen met bijvoorbeeld water. Wanneer je moeite hebt met slikken kun je ook de inhoud los innemen of oplossen in een glas water. De capsules zijn geschikt om te gebruiken bij kinderen (vanaf 2 jaar). Na inname is het lactase-enzym gedurende circa 30-45 minuten werkzaam.

Maximum 15 capsules per dag.

Samenstelling

Ingrediënten: Lactase (10.000 FCC); Vulstof: Calcium carbonaat; HPMC (capsule).

Gegevens
CNK4567087
FabrikantenIntoleran
MerkenIntoleran