Mam Easy Start A/-colic Meisje 260ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

pickup

levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De MAM Easy Start™ antikrampjesfles is de ideale fles voor pasgeborenen: baby's kunnen in hun eigen tempo drinken, in volledige ontspanning.

Onze MAM Easy Start-fles is de beste optie om je baby vanaf de geboorte afgekolfde melk te geven. MAM Easy Start biedt ouders de best mogelijke bescherming tegen darmkrampjes en vergemakkelijkt de overgang van borst naar fles. De geventileerde bodem garandeert een regelmatige stroom, waardoor de baby zonder onderbreking kan drinken en volledig ontspannen is. Zowel ouder als baby genieten dan van een intiem moment.

  • Vermindert luchtbellen en koliek
  • Platte en zachte tepel, vergelijkbaar met moeders borst tijdens borstvoeding
  • Ideaal in combinatie met borstvoeding
  • Grote opening voor eenvoudig vullen en schoonmaken
  • Unieke zelfsterilisatiefunctie, ideaal voor onderweg
Gegevens
CNK4419610
FabrikantenGSA Healthcare, Mam
MerkenMam