Pediakid Appetit Tonus Sol Buv Fl 125ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

pickup

levering aan huis

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedingssupplement in de vorm van siroop op basis van Fenegriek, Kurkuma, Spirulina, Witlof, Waterkers, Gember; Vitamine C en B12, koper en magnesium.

PEDIAKID® Appétit-tonus wordt in het bijzonder aanbevolen voor kinderen die voor hun bord zitten mokken en combineert effectieve natuurlijke actieve ingrediënten om de eetlust te stimuleren en zo de gewichtstoename te helpen verminderen en vermoeidheid te verminderen voor een betere toon : fenegriek en kurkuma, geassocieerd met vitamine C en B12 .

De zachte en perfect opneembare formule is ideaal voor het op natuurlijke wijze herwinnen van de dagelijkse vitaliteit onder alle omstandigheden.

Heerlijk op smaak gebracht met natuurlijk frambozenconcentraat

Gebruik

Gebruiksaanwijzing: Zodra de voeding gediversifieerd is.

  • Vóór 5 jaar: 2 keer per dag 1 theelepel, na elke maaltijd.
  • Na 5 jaar: 2 keer per dag 2 theelepels, na elke maaltijd.

In programma van 1 tot 2 maanden. Mogelijk ook geschikt voor volwassenen ouder dan 15 jaar.

Samenstelling

Gemiddelde voedingswaarde-informatie

AR: referentiebijdragen

Ingrediënten: Agavesiroop 40%, gezuiverd water, Fibregum™ acacia prebiotische vezels 15%, hydroglycerine plantenextract 7,5% (water, plantaardige glycerine, fenegriek, spirulina, kurkuma, gember, cichorei, waterkers), complexe vitamines en mineralen: vitamine C, kopersulfaat, mangaansulfaat, vitamine B12; natuurlijke aroma's, natuurlijk citroenconcentraat, natuurlijk frambozenconcentraat.

Fibregum™ is een geregistreerd handelsmerk van Nexira.

Gegevens
CNK2989960
FabrikantenCF Pharma, Pamsante BENELUX
MerkenPediakid
Breedte53 mm
Lengte133 mm
Diepte50 mm